Vítejte na našich stránkách


  • již řadu let pořádáme letní dětské tábory
  • každý rok vymýšlíme nové celotáborové hry, při kterých zažíváme plno zábavy a zážitků
  • bohatý program a spokojenost dětí je pro nás na prvním místě
  • našim motem je rozesmát a zaujmout Vaše děti

Jakou máme nabídku táborů

U nás si tábor vybíráme podle věku. Pokud jedeš na tábor úplně poprvé a je ti 6-8 let, pak je pro tebe Můj První Tábor (neboli MPT jak říkáme u nás) ta nejlepší volba. Jako teenager si pročti něco o našem Adventure campu (AC – “áčkách” nebo taky “ácéčkách” v našem slangu), protože jestli si myslíš, že tábor je jen pro malý děti, tak se šeredně mýlíš. Nudit se rozhodně nebudeš! Pozor: AC jsou od 15 a mají věkovou hranici 18 let! A konečně se dostáváme k naší táborové stálici, k běžnému táboru pro děti 9-14 let. 

Cena tábora za celých 14 dní je 6 900,- Kč.

V ceně je zahrnuto:

  • ubytování a stravování
  • cesta
  • výlet
  • táborové tričko a fotografie v tištěné podobě

Táborový program

Každým táborem nás provází tématicky založená celotáborová hra, která je pro všechny typy táboru společná. Na dané téma se pak hrají různé hry a vedoucí si ladí kostýmy, díky kterým je každá hra autentičtější. 

Kam jezdíme na tábor

Tábor Domino má konečně svůj areál! Nachází se v Lišicích, Dolních Lukavicích u Plzně. Příroda je tu kouzelná. Máme to blízko do lesa i k vodě. Ve vodě řádíme při parných dnech a les je nám místem, kde se odehrává většina našich her.

Z chatiček na louce je moc hezký výhled do okolí. A ráno když vychází slunce a všechno kolem se probouzí, to je teprve nádhera.

Díky našim milým zdravotnicím vznikla tato úžasná a zábavná akce. Zdravotnice nám každý rok připravují aktualizované povídání o základech první pomoci, kterou si s nimi poté nacvičíme. Naše nově nabyté zkušenosti poté uplatníme při …

Všichni si posedáme okolo ohně, hrajeme na kytary (kterých se tam loni sešlo 6!), zpíváme si, povídáme a užíváme si hvězdy nad hlavou.

Den plný soutěžení a rekordů. Stejně jako na olympijských hrách. Jen s tím rozdílem, že mi soutěžíme ve své věkové kategorii. Ráno se zapálí olympijský oheň a odpoledne vítězové stanou na bedně vítězů.

Vyrazit do přírody s batohem na zádech, prozkoumat okolí, najít si místo na přespání, utužit oddílové vztahy, sami si uvařit….. to je náš puťák. My vedoucí ho naprosto zbožňujeme už od dob, kdy jsme jezdili jako děti.

Bojovka, nočka, noční hra, stezka odvahy…. Pro malé společenská týmová událost, která ve finále ani není strašidelná, protože ve skupince panuje vtipkování. Pro velké je to čas, kdy si prověří svoji stupnici strachu.

Fotbal děti proti vedoucím. Nebo vedoucí proti dětem? Toť otázka komu fandit.

Sleduj náš Instagram a Facebook... aby ti nic neuteklo!